Erdoğan'a destek kampanyası

Erdoğan

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a AK Parti Kırıkkale il teşkilatı tarafından düzenlenen bağış kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar banka önünde büyük kuyruklar oluşturdu.

BANKAYI SEÇİM MİTİNGİNE ÇEVİRDİLER

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir zaman kala, tüm Türkiye’de olduğunu gibi Kırıkkale’de de Cumhurbaşkanı adayına bağış kampanyası tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası’nda buluşan AK Parti İl Teşkilatı, Erdoğan’ın hesabına bağış gönderdiler.

Banka önüne, ellerinde Türk ve Ak Parti bayrakları ile gelen kadınlar, bankayı seçim mitingine çevirdi. Ak Parti Kırıkkale İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç bağış konusunda yaptığı açıklamasında, “Şu anda parti üyelerimiz ve vatandaşlarımızın büyük bir kısmı Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan`a bağış kampanyası yapmak üzere Ziraat Bankası`nın önünde toplanmıştır.

 

BAĞIŞIN MİKTARI ÖNEMLİ DEĞİL

“Burada önemli olan bağışların miktarı değil, gönüllü olması. Halkımızın böyle bir teveccüh göstermesi bizi çok memnun ve mutlu etmiştir. Sizlerin de huzurunda görüyorsunuz. Arkadan daha kalabalık gruplarımız gelecek ve bağışlar sürecektir. Burada biraz kuyruk olacağız. Vatandaşlarımız mübarek günde bekleyecekler. Bizim bu kampanyalarımız peyder peyder devam edecek. Hayırlı Uğurlu olsun, tahmini rakamlar bizi ilgilendirmiyor önemli olan gönüllü olmak” dedi. Açıklamanın ardından partililer banka önünde uzun kuyruklar oluşturarak sıranın kendisine gelmesini bekledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ